lördagen den 30:e juni 2012

Chaos & Chairs.

- Skojar du eller?!

K:s kommentar när jag och N kom tillbaka från vår förmiddagspromenad. Mitt i allt flyttkaos, alla kartonger och pryttlar stod det nämligen en ny stol. Och nej, jag skojade inte. Jag var hur nöjd som helst till och med. För på promenaden svängde vi förbi en second hand, där den fina Thonetstolen stod och väntade. Så det blev ett köp. Trots flyttkaos och ett tydligt överflöd av grejjer. Måste man så måste man. 

Nu är bara frågan, ska jag slipa den träfärgad, eller behålla den vit?


fredagen den 29:e juni 2012

Instagram Love.

Nu kan ni följa mig på Instagram @iamjoblog. Hoppas vi ses där!

torsdagen den 28:e juni 2012

Call Me, Maybe?

Är mitt uppe i slutspurten på sista arbetsveckan innan semestern. Åker tåg, jobbar, sover, åker tåg och jobbar lite till. Somnar på tåget och sover hela vägen till jobbet, och hela vägen hem. Det är nog bara en tidsfråga innan jag vaknar i Linköping.... eller Gävle. Är dock väldigt glad över att ha ett så roligt jobb. Då blir det ju inte alls lika jobbigt. Man orkar mer. 

Hur som helst, är det någon som missat Leandra som driver modebloggen The Man Repeller så är det dags att kolla in på hennes blogg nu. Leandra bloggar om mode, shopping och styling på ett kul och väldigt non-creddigt sätt. Hon verkar dessutom vara en så där rolig crazy bananas-tjej som man vill ha som bästis. Kolla in klippet när Leandra, Rebecca Minkoff och Hillary Rhoda gör sig iordning inför CFDA Awards och bestämmer sig för att göra en egen musikvideo, så förstår ni nog vad jag menar. 

*Leandra är förresten den mest crazy i videon.

 

Mer spontandans säger jag bara. Och champagne.

* klippet är lånat från Leandra via YouTube.

söndagen den 24:e juni 2012

Midsummer.

Nyss hemkommen från midsommarfirande på landet. Har varit där från torsdag till söndag, och det känns som att vi varit på minisemester. Har firat med bästisarna Johan & Maja, som också har en liten kille på 1,5 år. N har lekt med kompisen Frank hela helgen, och jag och Maja har blivit überbortskämda av våra sambos som hade bestämt sig för att laga all mat och fixa hela midsommargrejen - en dröm för två trötta, arbetande småbarnsmammor. 

Sol på näsan, mycket skratt och god mat som gör att man blir sugen på ännu mer ledighet. Om en vecka kickar vi igång semestern med en lägenhetsflytt, för att sen packa väskan till landet igen. Jag längtar.     


N och småstenarna.

 
Våra sambos grand finale på helgen - ett mästerverk till tårta. Galet snygg OCH god.

måndagen den 18:e juni 2012

Today.

Neon och bling.

  
* klocka Marc by Marc Jacobs, t-shirt H&M.

söndagen den 17:e juni 2012

Bokstavisar.Jag får många beställningar och förfrågningar på mina Bokstavisar, och tänkte passa på att tipsa om att det faktiskt är en himlans bra doppresent till en liten kille eller tjej. I veckan får Ludvig, Teo och Maja sina Bokstavisar på posten.

lördagen den 16:e juni 2012

Stockholm.

Tillbaka igen efter en minst sagt nervig vecka. Har varit mitt uppe i ett lägenhetsbudgivning, och har inte kunnat koncentrera mig på någonting annat. Men igår korkade vi upp champagnen för att fira att den är vår! Med 3,90 i takhöjd och stora, spröjsade fönster i varje rum är den så nyp-mig-i-armen-fin att jag knappt tror att det är sant...

MEN det allra, allra bästa är att jag kommer att slippa pendla och få mer tid med min familj.

Flytten till Stockholm går i september, men tänkte att jag skulle bjuda på några bilder från prospektet redan nu.


* Bilderna är lånade från Hemnet.

måndagen den 11:e juni 2012

All That Grows.


Jag har äntligen lärt mig att ta sticklingar på mina pelargoner (det var ju inte speciellt svårt faktiskt). Nöjd är jag i alla fall. Likt en ritual går jag och N och kikar till de små babypelargonerna varje dag, och han tycker att det är så spännande. Smackar med munnen när jag vattnar blommorna (de dricker, då låter det så) och klappar det försiktigaste han bara kan på de små bladen. 1,5 år och älskar livet. Den här sommaren kommer att bli fantastisk att upptäcka tillsammans med min lille son.

söndagen den 10:e juni 2012

Limani Jewelry.


Mitt senaste köp, två supertunna silverringar från Limani. Är redan helt kär och planerar att köpa en ring till lill- och pekfinger också. Tack Emelie för det fina tipset! Emelie är för övrigt en fantastiskt duktig tjej, kolla in hennes fina portfolio här.