En ny, fin balkong

Hej igen och välkomna tillbaka ska ni vara. Har ni haft en fantastisk dag? Det har jag i alla fall och det jag har gjort är att vara ledig och så har jag umgåtts med mina barn och min hund. Frugan jobbade idag, men vi alla saknade henne under dagen. Idag kommer jag prata om ett företag som hanterar bygg i Aneby och de heter Bygg Magnus Stallprodukter. De har nämligen hjälpt mig med att bygga en balkong för längesedan, men jag kände att det var dags att berätta detta för er eftersom ni har frågat och eftersökt det företaget som har gjort min balkong.

Som sagt fick jag hjälp med att bygga min balkong för två år sedan av Bygg Magnus Stallprodukter som genomför bygg i Aneby. Efter att vi hade köpt huset vi bor i nu så kände vi att det blev väldigt instängt på övervåningen och vi bestämde oss då för att leta efter ett företag som hanterar bygg i Aneby där vi bor, så att de kunde bygg denna balkong åt oss. Vi ville ha en simpel balkong som passade in i huset och sagt och gjort gjorde detta företag precis som vi ville, fast det blev ännu finare än vad vi trodde att det skulle bli. Ni har ju sett balkongen och jag förstår att ni har eftertraktat detta företag för jag har aldrig sett en finare balkong på väldigt, väldigt länge. Jag är hur nöjd som helst och vill ni ha en fin balkong tycker jag att ni ska höra av er till Bygg Magnus Stallprodukter. Det var allt för idag, men ni får ha det så bra och njuta av resten av kvällen.