RuNi VVS AB

Hej igen alla mina fina och underbara läsare och välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra helg och att ni alla får en bra start på veckan. Jag har sett att många av er har haft mycket funderingar och frågor gällande VVS i Lund med omnejd, och jag tänkte därför att jag idag skulle skriva ett inlägg om detta. RuNi VVS AB är ett företag som jag och min man valde att anlita nu för bara några veckor sedan, när vi behövde professionell och seriös hjälp inom VVS. Detta företag fick vi rekommenderat till oss utav en kollega till mig, och det kändes direkt som ett företag som jag kunde lita på, vilket kändes otroligt skönt. Varken jag eller min man har någon koll på det här med VVS, och vi ville därför hitta ett företag som vi kunde känna oss trygga och bekväma med. Just RuNi VVS AB kändes som ett otroligt pålitligt och seriöst företag som vi kunde lita på. Kundservice är någonting som RuNi VVS ABs personal verkligen arbetar mycket med, då de verkligen vill att alla kunder ska kunna känna sig trygga och säkra med sitt val av företag. Jag anser att fler företag borde börja arbeta mer med kundservice, då många av de företag som jag tidigare anlitat inom VVS har varit dåliga på detta. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är vad RuNi VVS AB arbetade efter, och då personalen är mycket erfarna och kunniga inom sitt arbete, blev resultatet otroligt bra. Efter RuNi VVS ABs besök har vi inte haft några som helst problem med det här med VVS, vilket är otroligt skönt. Jag kommer definitivt att vända mig till RuNi VVS AB igen, ifall jag någon gång i framtiden kommer att behöva ett företag som kan hjälpa till med VVS.

Jag vet som sagt att ni är många som har haft frågor kring det här med VVS, och jag vill därför verkligen tipsa er läsare som befinner er i Höllviken, Lund eller Trelleborg med omnejd att vända er till just RuNi VVS AB.